Eltang Kirkeskoles gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Husk dit navn og evt. mailadresse.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af poul erik krath, d. 08-09-2016
Jeg synes det er en skam der ikke kom flere med det stor arbejde de havde lagt i det.
Jeg håber det vil forsætte den ene gang om året.
så vil jeg gerne sige tak for en dejlig dag !
Skrevet af Aage Søndergaard Mortensen, d. 19-12-2015
Julehilsen
Alle ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Tak for en rigtig god sammenkomst den 18. oktober - håber vi ses igen i det nye år.

Aage Søndergaard Mortensen
Skrevet af Bodil stokholm , d. 13-12-2015
Hej allesammen rigtig glædelig samt godt nytår med venlig hilsen og på gensyn Bodil
Skrevet af Svend T. Jørgensen, d. 01-10-2015
Hej,
jeg glæder mig til at hilse på jer andre den 18. oktober ! Desværre var jeg forhindret i at være med sidste års Skolejubilæumsfest i Eltang - kan ikke være tre steder på én gang !
mvh en af dem fra "kirkehold" `64
Svend T. Jørgensen
Brande
Skrevet af Jytte vestergård Kejlstrup ( Hansen ) , d. 29-09-2015
Hej alle gamle elever fra kirkeskolen.håber rigtig mange af jer vil bakke op om sammenkomsten den 18/10 👫👬👭 det er rigtig hyggeligt og sjovt at møde jer . Med venlig hilsen og på gensyn . Jytte
Skrevet af Vinnie, d. 01-07-2015
Vi trykker kirkeblade og skolebalde her.
Skrevet af Karen Bentofte, d. 03-11-2012
Tak for en hygggelig eftermiddag 2012. Stor ros til initiativtagerne.
Skrevet af Bente, d. 03-02-2012
Hejsa.

Sikke en flot hjemmeside!
Hjemmeside:
Skrevet af Aage Søndergaard Mortensen, d. 24-12-2010
I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Tak for alt i 2010 - især en dejlig dag den 3. oktober i Kirken og derefter på Centralskolen i Eltang.
I denne smukke vintertid ser vi med forventning frem til vores næste sammenkomst den 9. oktober i 2011.
Skrevet af Vivi Mortensen, d. 23-12-2010

En rigtig glædelig jul og godt nytår til Jer alle.
Det er så smukt udenfor, med snedækkede marker, sne på træernes grene, men hvor er det da besværligt !!
Håber alle får nogle hyggelige juledage.

Masser af hilsner.
Vivi

Skrevet af bodil stokholm, d. 05-10-2010
tusind tak for en rigtig dejlig dag d 3-10 2010
Skrevet af Aage Søndergaard Mortensen, d. 04-10-2010
Først tusind tak for en rigtig god og uforglemmelig dag først i Eltang Kirke og derefter på Eltang Centralskole. Tak for Jeres gode humør og lyst til at få en god snak, hvor især gamle minder kommer frem i dagen lys.

Det er dejlig med den interesse for vores sammenkomster og det er flot at der kan samles over 60 personer når sammenkomsten holdes 1 gang om året.

Også tak til både Eltang Centralskole og Kirken for et rigtig godt samarbejde.

Husk at datoen på næste års sammenkomst er den 9.10.2011- vi glæder os allerede.

Husk at give arrangementudvalget besked om ændringer af adresse og mail m.m. (hvis nogen har viden om andres tidligere skoleelevers adresseændringer kan det også lette vores arbejde med en besked enten via mail eller telefon).

Rigtige mange tak for de indlæg der har været her i gæstebogen og det har bl. a. skabt en kontakt til tidligere elever i den nedlagte Eltang Byskole.

Vi har fået mange billeder m.m. til hjemmesiden og det er vi meget taknemmelige for. Jeg vil dog gentage at hvis nogen ligger inde med nogle gamle klassebilleder eller andre sjove billeder m.m. fra skolens tid er de meget velkommen til fælles glæde for os alle.

Til sidst vil jeg også sige tak til Henning, Conny, Jytte og Vivi for vores gode samarbejde og hyggelige møder.

Mange hilsner og på gensyn den 9. oktober 2011.

Aage
Skrevet af Inger Margrete Skovenborg, d. 21-09-2010
Dejligt at se denne hjemmeside, men kan vi gamle elever fra Eltang Byskole ikke se at komme med. Det kunne være rigtig dejligt om vi også kan mødes engang.
Jeg er datter af den sidste lærer Johannes Skovenborg.
Vi var meget glade for at være i Eltang og boede på skolen. Det var en stor sorg for os da skolen blev nedlagt i 1956. Håber at høre fra gamle elever her.
Inger M. Skovenborg
Skrevet af svend jørgensen, d. 28-08-2010
Hej allesammen !
Nu er indbydelsen til sammenkomsten iår kommet - og jeg glæder mig meget til igen at hilse på jer. En særlig hilsen til resten af sidste kirkeskoleklasse fra 1964 !
Jeg er ret sikker på at min storebror Hans kommer med igen iår.
Og jeg vil finde ud af om min anden storebror - Ole - også har mulighed for at være med. Han bor på Sjælland.
Mange venlige hilsner
Svend Jørgensen.
Skrevet af Jørn Dahl Blomstrøm, d. 07-05-2010
Hej med jer,
Flot side, og godt at høre at skolen binder mennesker sammen, også efter mange år.
Mon vores politiker ved det, hver gang De truer skolen med lukning.
Tak for en hyggelig stund her på siden.

Jørn