Eltang Kirkeskoles gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Husk dit navn og evt. mailadresse.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Henning Madsen, d. 02-04-2010
Hej til alle jer der kikker med.
Det er dejligt at se, at vores hjemmeside er besøgt så meget, over 11000 klik. Men Aage har også gjort et stort arbejde med billederne.Tak for det Aage!
Det er i dag langfredag og jeg vil ønske alle en glædelig påske.
Om et halvt år har vi næste sammenkomst, den er fastsat til 3.okt, som man kan se på forsiden.
Som mange af jer ved, har der ved alle 4 sammenkomster, været god tilslutning, så vi glæder os allerede nu til at være sammen med rigtig mange af jer i efteråret. Hver gang er der nogle, som er med for første gang, og det er vi alle rigtig glade for. Nb jeg har fået ny e-mail.
Henning
Skrevet af Aage Søndergaard Mortensen, d. 17-12-2009
Hej alle – Eltang Kirkeskoleelever.

Nu er det efterhånden over 2 måneder siden sidste sammenkomst. Vi fik mange tilbagemeldinger på at det blev en rigtig god og uforglemmelig dag. Efterhånden kender vi alle hinanden rigtig godt og snakken går hele dagen og minderne fra skoletiden kommer frem.
Vi valgte i år at holde sammenkomsten en søndag og det syntes mange var en god ide. Der var også flertal for at holde sammenkomsten i 2010 en søndag – vi håber der kommer mindst lige så mange søndag den 3. oktober 2010.
I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår – håber vi ses i 2010.

Brug meget gerne denne gæstebog til hilsner m.m.

Aage Søndergaard Mortensen
Skrevet af karen bentofte petersen, d. 19-09-2009
Kære webmaster!
Det er da en helt fantastisk flot hjemmeside, du har lavet til os gamle kirkeskoleelever.
Stor ros til dig!
Skrevet af Aage , d. 18-08-2009
Velkommen til Eltang Kirkeskoles nye hjemmeside. Vi håber alle vil være med til at gøre hjemmesiden bedre ved at supplere med diverse billeder og historie. Lysforhold har gjort at ikke alle billeder er lige gode - vi vil prøve at redigere lidt i disse billeder senere. Til slut vil jeg opfordre alle til at kigge lidt i gamle gemmer (evt. også forældres) så vi kan få hjemmesiden suppleret med endnu flere billeder til glæde for os alle. Iøvrigt er i alle velkommen til at bruge denne gæstebog mest muligt. Ideer, ris og ros og hilsner til alle - alt er meget velkommen.
Billeder og lidt historie omkring Kirkeskolen og forskolerne sendes til Aage Søndergaard Mortensen, Egevænget 2B, 6051 Almind.
E-mail: aagesm@profibermail.dk