Indbydelse til sammenkomst 16. september 2018

Invitation til årets sammenkomst for Eltang Kirkeskoleelever mm

Søndag den 16. september 2018

kl. 10.30 Gudstjeneste i Eltang Kirke

kl. ca. 12.00-17.00 Sammenkomst i Kirkehuset (bag kirken)

Efter en pause siden 2016 vil vi igen i år invitere til sammenkomst for tidligere skoleelever i Eltang Kirkeskole, Sdr. Vilstrup skole samt skolerne i Eltang. Sammenkomsten holdes i Kirkehuset som i øvrigt ligger på Kirkeskolens gamle boldbane – kirkehuset har en passende størrelse, moderne samt i øvrigt handicapvenlig.

Som ved tidligere sammenkomster starter vi dagen med gudstjeneste i Eltang Kirke kl. 10.30 - ønsker man ikke at deltage i gudstjenesten er mødetidspunktet kl. 12.00 i Kirkehuset bag kirken (gl. boldbane ved Eltang Kirkeskole). Påhæng/chauffør/ledsager er meget velkommen til at deltage i sammenkomsten.

I Kirkehuset sørger arrangementudvalget for lidt bespisning med øl/vand og senere kaffe med hjemmebagt kage.

Vi håber alle får en rigtig hyggelig dag sammen med kammerater fra skoletiden.

I de 9 første sammenkomster har der været en fin deltagelse (imellem 35 og 60). Ved den tiende og sidste sammenkomst den 4. september 2016 var vi nede på ca. 25 deltager. Vi håber på lidt bedre deltagelse i år (sammenkomsten afholdes kun med et deltagerantal på min. 25 deltagere (i tilfælde af aflysning vil alle tilmeldte få besked). Såfremt årets sammenkomst bliver aflyst på grund af et deltagerantal på under 25 vil vi i udvalget overveje om der er basis for at holde sammenkomsterne fremover.

Vores hjemmeside koster os hvert år ca. 1000,- kr. Vi har behov for lidt frivillig støtte hvis vi skal holde hjemmesiden kørende. Gå i øvrigt ind på vores hjemmeside for Eltang Kirkeskole http://eltang-kirkeskole.dk og se gamle klassebilleder samt billeder fra vores første 10 sammenkomster mm.

Er der nogen som vil støtte hjemmesiden med et beløb så kontakt en af nedenstående pr mail eller telefon. Så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

Tilmelding til sammenkomsten (senest søndag den 2.9.2018)

Henning Madsen - tlf.  25 79 39 55

Aage Søndergaard Mortensen - tlf. 93 92 11 89 – mail: aagesm@profibermail.dk

Conny Strandby - tlf. 75 51 88 18 – mail: connys@city.dk

Jytte Kejlstrup - tlf. 22 11 90 99 – mail: jbkejlstrup@gmail.com

Vivi Mortensen - mail: v.mortensen@hotmail.com

Pris for deltagelse/bespisning mm kr. 150,00 – betales ved ankomst til Kirkehuset.

Bemærk:

Hvis nogen har viden om ændring af adresse, telefonnr., mail eller evt. andet på søskende eller andre elever fra skoletiden så send lige en mail til aagesm@profibermail.dk (evt. på tlf. 93 92 11 89) så alle kan få indbydelsen.