Indbydelse til sammenkomst 4. september 2016

til årets sammenkomst for Eltang Kirkeskoleelever

Søndag den 4. september 2016

kl. 10.30 Gudstjeneste i Eltang Kirke

kl. ca. 12.00-17.00 Sammenkomst i Kirkehuset (bag kirken)

Et lille jubilæum – det er tiende gang arrangementudvalget inviterer til sammenkomst for tidligere skoleelever i Eltang Kirkeskole samt skolerne i Eltang og Sdr. Vilstrup.. Som i 2015 har vi valgt at holde vores sammenkomst i det nybyggede Kirkehus som i ligger på Kirkeskolens gamle boldbane – kirkehuset har en passende størrelse, moderne samt med handicapvenlig toilet.

Bemærk: påhæng/chauffør/ledsager er meget velkommen til at deltage i sammenkomsten.

Som ved tidligere sammenkomster starter vi dagen med gudstjeneste i Eltang Kirke kl. 10.30 - ønsker man ikke at deltage i gudstjenesten er mødetidspunktet ca. kl. 12.00 i Kirkehuset bag kirken (gl. boldbane ved Eltang Kirkeskole).

I Kirkehuset sørger arrangementudvalget for lidt bespisning med øl/vand og senere kaffe med hjemmebagt kage.

Vi håber alle får en rigtig hyggelig dag sammen med kammerater  skoletiden.

Kirkehuset ved Eltang Kirke v/sammenkomsten 2015 (pyntet af Vivi og Jytte)

Tilmelding til sammenkomsten i 2016 senest 25.8.2016.

Henning Madsen - tlf. 25793955

Aage Søndergaard Mortensen - tlf. 93921189 - mail: aagesm@profibermail.dk

Conny Strandby - tlf. 756518818 - mail: connys@city.dk

Jytte Kejlstrup - tlf. 22119099 - mail: jbkejlstrup@gmail.com

Vivi Mortensen - mail: v.mortensen@hotmailæ.dk

Husk også at tilmelde evt. påhæng/chauffør/ledsager

Pris for deltagelse/bespisning mm kr. 120,-/deltager - betales ved ankomst til Kirkehuset.