Klassebillede 1956

Eltang Kirkeskole 1956

Klassebillede fra 1956 (4-7 klasse)
Forrest fra venstre: Jens Kylling, Mona Kristiansen (f. Sørensen), Conny Strandby (f. Mortensen), Lissi Sørensen, Finn Sørensen, Bente Jørgensen.

Midten fra venstre: Kirsten Terp (f. Madsen), Herdis Hansen (f. Svendgaard), Hans Jørgensen, Lærer Jacobsen, Fru Jacobsen, Brita Rømer (f. Mortensen), Gudrun Gehrt (f. Lauridsen), Ingrid Jørgensen, Dorit Ladegaard Hansen (f. Daugaard Hansen).

Bagest fra venstre: Ellen Roed Brodthagen (f. Jacobsen),Birgit Nielsen (f. Lauridsen), Knud Hansen, Birgit Jørgensen, Leif Sørensen, Per De Place Bjørn, Ejnar Christensen, Preben Hvid Hansen, Bjarne Sørensen, Kurt Truelsen, Niels Jørgen Markussen, Erik De Place Bjørn, Ove Sørensen, Ernst Nielsen, Kirsten Augustinussen (f. Bertelsen), Keld Pedersen, Kirsten Jørgensen.
Foto fra 1956.