Klassebillede 1948

Eltang Kirkeskole 1948

Klassebillede fra 1948
Forrest række siddende fra venstre: Per Roed Jacobsen, ukendt, ukendt, ukendt, Vagn Isaksen, Birger Isaksen, Niels Vejle Hansen, Johannes Nielsen.
2 række siddende fra venstre: Inga Markussen, Anette Mathiasen (f. Madsen), Irene Mortensen (f. Sørensen), Anna Guntoft (f. Hansen), Anders Moos Johansen, ukendt, Karen Dorete Mortensen (f. Bertelsen), Bodil Skot Hansen, Ellen Roed Brodthagen (f. Jacobsen).
3 række fra venstre: Egon Hvid Hansen, Erik Nørgaard, Henning Madsen, Svend Aage Smith, Gertrud Skot Hansen, Grete Christensen (f. Petersen), Birgit Hvid Christiansen (f. Hvid Hansen), Ruth Bramming (f. Eriksen), Kirsten Thomsen (f. Isaksen).
4 række fra venstre: Arne Nørgaard, Hanne Pedersen (f. Nørgaard), Ellen Margrethe Knudsen (f. Pedersen), Jens Moos Johansen, Jørgen Moos Johansen, Erling Berg, Niels Flensburg, ukendt, Thomas Flensburg, Lisbeth Larsen (f. Eriksen), Tove Sørensen (f. Aamand Andersen).
5 række fra venstre: Elly Pedersen, Anna Christensen, Else Marie Madsen, Jens Bundgaard Christensen, Jens Christian Jensen, Hans Jørgen Moltrup, Kirstine Dorthea Teilmann (f. Mortensen), Aase Nørup Jensen (f. Aamand Andersen), Birthe Nielsen (f. Madsen).
Bagest fra venstre: Lærer Jacobsen, Fru Jacobsen, Else Marie Poulsen (f. Fisker), ukendt, ukendt, Vera Nielsen (f. Berg), Dagny Sørensen, Sigrid Bryhl (f. Bundgaard Christensen), Rita Steffensen, Irene Aamand Andersen (f. Steffensen), Dagmar Albrektsen (f. Jensen), Lærer Kirsten Bonde (f. Dahl).

Foto fra 1948.